29. October 2020

Inger Nordvik

Lokasjon

Trondenes kirke

Start:

20:00

Slutt:

21:00

Bli med inn i Inger Nordvik sitt musikalske univers. Hennes musikk veksler mellom det intime og sårbare, og det kaotiske og utadvendte, hele tiden med stemmen som det bærende elementet.

Da Inger skulle spille inn albumet sitt, «Time», valgte hun å bruke Trondenes kirke til deler av opptakene, en kirke hun har hatt et forhold til gjennom hele livet. ”Trondenes er for meg et spesielt sted. Som barn ble jeg fanget av historien og mystikken der ute og jeg lot meg også fascinere av selve kirken. Selv om tekstene mine ikke tar direkte utgangspunkt i en religiøs tro, føltes det som om sangene fikk en ny dimensjon under innspillingene. Det ligger mye historie og menneskelig erfaring i veggene, spørsmål og tanker som blir innkapslet i kirkerommets helt særegne akustikk.”

For første gang siden albuminnspillingen skal musikken igjen framføres i Trondenes kirke sammen med de dyktige musikerne som bidro på ”Time”; cellist Runa Bergsmo, alt Anne Dragland og baryton Jon Bjerkan fra Harstad, i tillegg bratsjist Yauheniya Mazynskaya.

I tillegg til Ingers egen musikk vil vi også få høre noen folketoner fra nord, spesielt utvalgt til denne kvelden.

Albumet ”Time” har høstet lovord fra kritikere både her hjemme og i utlandet, i tillegg har musikken vært å høre på et titalls radiostasjoner både i Norge, Tyskland og England. I sin anmeldelse trillet Harstad Tidende terningkast seks og skrev: "Svært sjelden dukker det opp debutalbum som tar pusten fra en. Inger Nordviks debutalbum er intet annet enn magisk.

Billettpris 245,-

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter samlet til sin husstand/kohort. Skal flere husstander gå sammen, kjøp separate billetter.  Slik får vi bedre oversikt over hvordan plassering av publikum blir i samsvar med gjeldende avstandsregler.  Kom gjerne tidlig slik at vi unngår kødannelse.

Vi gleder oss til å ta i mot dere i trygge rammer. Husk de tre viktigste tiltakene:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk.
  • Hold avstand til alle andre enn de du bor sammen med (eller er tilsvarende nær).
  • Husk god hånd- og hostehygiene.

Fikk du med deg dette?

Rull til toppen Skip to content