30. October 2020

Lunsjkonsert Duo Lind-Hanssen & Lundemo

Lokasjon

Trondenes Historiske Senter

Start:

12:00

Slutt:

12:45

Velkommen til Lunsjkonsert på Trondenes Historiske Senter! Duoen Lind-Hanssen & Lundemo byr på folkemusikk fra hele Nordkalotten med innslag av toner fra de britiske øyer, ispedd noe egenkomponert musikk.

Mikal Lundemo kommer fra Oppdal og har bodd store deler av sitt liv i Nord-Norge. Han har fartet rundt store deler av Nordkalotten og har rik kjennskap til folkemusikktradisjonen i nord. Han går gjerne under benevnelsen «verdens blideste felespiller», noe som lett kommer frem i hans spill, til tross for at han trives best når han får spille i moll.

Harald Lind-Hanssen er utdannet organist fra Norges Musikkhøgskole, kommer opprinnelig fra Grytøya, og har fra barndommen av vært en del av det hardt belastede leikarringmiljøet i Troms. Samarbeidet med Mikal startet for omlag 13 og et halvt år siden og siden har de turnert for Kultur i Troms og gjort ulike folkemusikkprosjekter sammen.

Billettpris 150 ,- inkl kaffe/te

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter samlet til sin husstand/kohort. Skal flere husstander gå sammen, kjøp separate billetter.  Slik får vi bedre oversikt over hvordan plassering av publikum blir i samsvar med gjeldende avstandsregler.  Kom gjerne tidlig slik at vi unngår kødannelse.

Vi gleder oss til å ta i mot dere i trygge rammer. Husk de tre viktigste tiltakene:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk.
  • Hold avstand til alle andre enn de du bor sammen med (eller er tilsvarende nær).
  • Husk god hånd- og hostehygiene.

 

Fikk du med deg dette?

Rull til toppen Skip to content